Töissä vesilaitoksella

Kangasalan Vesi -liikelaitoksen uusin vahvistus

Marja Torkkel – hyvästä asiakaspalvelusta aina liittymäsopimuksiin

Kangasalan Vesi -liikelaitoksen uusin työntekijävahvistus Marja Torkkel on tuore tekijä liikelaitoksella, mutta kokenut tekijä muuten

Työtehtävät lähes vuosikymmenen verran Kangasalan Kaupungilla ovat viime maaliskuussa vaihtuneet Kangasalan Veden toimiin.

Hoidan Kangasalan Vedellä monipuolisesti toimisto- ja taloustehtäviä, aina asiakaspalvelusta henkilöstöhallinnon tehtäviin, liittymälaskutukseen ja sopimusten tekemiseen. Tämä teknisemmälle puolelle työskentelemään siirtyminen on tuntunut itselle hyvin sopivalta ja mielenkiintoiselta vaihtelulta pitkän, kahdeksan vuoden vanhuspalvelussa työskentelemisen jälkeen, Marja kertoo.

Marja on asettunut nopeasti taloksi. Kangasalan Veden tiiviissä työyhteisössä viihtyy.

Tässä työssä ja työpaikassa parasta on sisällöltään vaihtelevat työpäivät ja ammattitaitoinen sekä huumorintajuinen työyhteisö. Yhteishenki on hyvä ja töihin on mukava tulla, hän lisää.

Ala pystyy yllättämään monipuolisuudellaan ja siihen sekä liittyvillä että vaikuttavilla asioilla. Lähes päivittäin pystyy oppimaan uutta.

Vesihuoltoala on erittäin mielenkiintoinen. Sitä ei ennen ole osannut ajatellakaan, mitä kaikkea ja keitä kaikkia taustalla tarvitaan, jotta hyvää ja puhdasta vettä tulee ja menee jatkuvasti, kun vesihanan avaa. Kiinnostavaa oppia erilaisten tilanteiden myötä uusista puolista, ratkaisuista ja kehityksestä alaan liittyen, Marja toteaa.

Marjan sydäntä lähellä ovat eläimet, ja kotitaloudesta löytyykin lempeä labradorinnoutaja Nero, joka nyt Veden viettäessä 70-vuotista historiaansa pääsi osalliseksi myös juhlakampanjan keulakuvaksi.

Vapaa-ajalla perheemme koira Nero pitää meidät liikkeellä. Kuusivuotias labradorinnoutajamme uisi järvessä niin kauan, kunhan vaan joku heittää jotakin noudettavaksi. Neron lemppareita ovat muun muassa veneily, retkeily, syöminen ja lumi, ja lempijuomana vesi – eli hyvin samanlaiset mieltymykset kuin omistajallaankin, Marja naurahtaa loppuun.