Työskentelemme turvallisen talousveden eteen ympäri vuoden

Eniten asukkaat toivovat meiltä, että vettä tulee hanasta ja se on hyvän makuista ja turvallista juoda. Veden laadun varmistaminen on meidän tärkein tehtävämme. Katso mitä vesilaitoksella tapahtui vuonna 2019!

Vedenalaiset putket

3D-tekniikka paljastaa vedenalaisten putkien korjaustarpeet

Tänä vuonna VRT kävi läpi kaikuluotaimen avulla Kangasalan vedenalaisen putkiverkoston ja tuotti tulokset helposti luettaviksi 3D-aineistoiksi. Korjaustarpeet on nyt kartoitettu ennätysajassa ja samalla tallennettu putkien paikat sentilleen kohdilleen ensimmäistä kertaa.


Veden laatu.

Mitä yhteistä on vesilaitoksella, kauneushoitolalla ja päiväkodilla? Kaikissa niissä käy terveystarkastaja säännöllisesti.

Kun viemme lapset hoitoon päiväkotiin, menemme moikkaamaan ikääntyneitä vanhempiamme hoitokotiin tai käymme ripsihuollossa, emme ehkä tule ajatelleeksi, että tilat ja niiden sisäilma sekä hygienia ovat tarkkaan valvottuja viranomaisen toimesta.

Kangasalan Veden asiakaskysely

Veden laatu on huippuluokkaa.

Kangasalan hanoista juokseva vesi on kaupunkilaisten mielestä hyvän makuista. Tämä selvisi teettämästämme asiakastutkimuksesta, jossa tiedusteltiin kouluarvosanoin mielipiteitä vesilaitoksen veden laadusta ja asiakaspalvelusta.


Töissä vesilaitoksella

Kangasalan Veden verkostoasentaja Matias Nokkonen

Verkostoasentaja tietää, miten uudet putket asennetaan ja korjaa tarvittaessa myös vuotavat ja rikki menneet putket.

Lyhyesti

Vettä digiohjauksella

Kangasalan vesi goes digi!
Nykyaikaiset ja älykkäät järjestelmät auttavat valmistamaan puhdasta ja raikasta talousvettä nyt myös Kangasalalle.


Kangasalan hanavesi sai kehuja Jukolassa.

Kangasalan Vesi järjesti kisapaikalle vedenjakelupisteet. Kangasalan hanaveden makuun ollaan omassa kaupungissa tyytyväisiä, joten päätimme kysyä myös ympäri maailmaa tulleilta kisailijoilta, miten vesi heille maistui.


Yhteystiedot


Arkisto

Asiakaslehti 2022

Asiakaslehti 2021

Asiakaslehti 2020

Asiakaslehti 2019

Asiakaslehti 2018