Uudet verkkosivut

Uusilta verkkosivuilta löytyy vastaukset arjen kysymyksiin

www.kangasalanvesi.fi

Kangasalan Veden uudet verkkosivut otettiin käyttöön kesäkuun lopussa 2018. Sivujen uudistamiselle oli tarvetta, sillä asiakkaat liikkuvat verkossa sujuvasti jo nyt ja tulevaisuudessa aina vain enenevissä määrin.

Sähköiset palvelut, kuten häiriökartta, tekstiviesti-ilmoitukset veden jakelun keskeytyksistä ja verkkosivujen kehittäminen auttavat asiakkaita löytämään tarpeellisen tiedon vesilaitoksen verkosta.

— Olemme kiinnostuneita asiakkaidemme tarpeista ja haluamme luoda omalta osaltamme helpompaa arkea. Uusien sivujen suunnittelussa lähdettiin liikkeelle siitä, että asiakas löytää kaiken tarvitsemansa sivuilta nopeasti ja vaivattomasti, kertoo verkkosivujen kehitystyöstä vastannut projekti-insinööri Kalle Aalto Kangasalan Vedeltä.

Koko sivuston kattavan helppokäyttöisyyden lisäksi palveluista haluttiin tehdä mahdollisimman yksinkertaisia käyttää. Sivuston suunnittelu ja käyttöönotto kesti kokonaisuudessaan puolisen vuotta.

— Esimerkiksi heti etusivulta löytää häiriökartan, mistä voi tarkistaa syyn vedenjakelun häiriölle ja tiedon katkoksen kestosta heti kun tieto on selvillä. Myös esimerkiksi vesiliittymän sähköinen omistajanvaihdos on uutta verkkosivuillamme. Vaihdoksen voi tehdä itselle sopivaan aikaan sekä tulematta toimistolle, Aalto kertoo.

Verkkosivuilta löytyy myös kattavasti tietoa vesitutkimustuloksista, niin verkostosta kuin vedenottamolta lähtevistä vesistä. Palaute uusista verkkosivuista on ollut myönteistä.

— Nykyiset verkkosivut ovat kattavat ja siellä asiointi on helppoa. Uusi verkkotunnus eli domain www.kangasalanvesi.fi auttaa asiakkaita löytämään sivumme paremmin. Asiakaspalvelu puhelimitse on selvästi vähentynyt ja ylimääräinen aika voidaan käyttää uusiin kehittämisprojekteihin, Aalto kertoo.

Tiesitkö?

Voit antaa palautetta meille myös verkossa: www.kangasalanvesi.fi/palaute