Vesitutkimus

Puhtaan ja turvallisen juomaveden sekä vesistöjen suojelun eteen tehdään paljon työtä kulissien takana. Suomalaisen tutkimusosaamisen ansiosta voimme rauhassa uida luonnonvesissä, kalastaa ja syödä terveellisiä kaloja sekä laskea hanasta raikasta juomavettä.

Pääkirjoitus

Vesilaitoksella olemme tänä vuonna keskittyneet entistä enemmän sähköisten palveluiden kehittämiseen asiakkaidemme hyväksi.

Näkyvin uudistus, joka vedenkäyttäjille näkyy, on uusi tekstiviesti-ilmoitus vedenjakelun häiriöistä. Me ymmärrämme, että tieto vesikatkon syystä tai sen kestosta on tärkeä, kun omasta taloudesta on vesi poikki. Kännykkään tai lankapuhelimeen saapuva ilmoitus tavoittaa aiempaa useammat kotitaloudet entistä nopeammin, kun vesi on poikki.


Saneeraus

Hei, me saneerataan!

Työkoneet hurisivat vaativasti Jokirannantien asuinalueella marraskuussa 2018. Keltaisiin työasuihin pukeutunut työmaahenkilökunta liikkui mutaa saappaissaan pitkin ja poikin, jokainen omaan työvaiheeseensa keskittyen.

Töissä vesilaitoksella

Kangasalan vesihanoista virtaa turvallinen vesi

Laitosmies Tommi Alaräisäsen työpäivä alkaa Kangasalan Veden päävalvomossa tilannekatsauksella. Valvomon tietokoneilta nähdään, että vesilaitosten laitteet ovat kunnossa ja vettä pumpataan tasaisesti verkostoon.


Uudet verkkosivut

Kangasalan Veden uudet verkkosivut otettiin käyttöön kesäkuun lopussa 2018.

Sivujen uudistamiselle oli tarvetta, sillä asiakkaat liikkuvat verkossa sujuvasti jo nyt ja tulevaisuudessa aina vain enenevissä määrin. Sähköiset palvelut, kuten häiriökartta, tekstiviesti-ilmoitukset veden jakelun keskeytyksistä ja verkkosivujen kehittäminen auttavat asiakkaita löytämään tarpeellisen tiedon vesilaitoksen verkosta.

Lyhyesti

Tekstiviestijärjestelmä.

Kangasalan Vesi tiedottaa jatkossa vedenjakelun keskeytyksistä myös tekstiviesteillä. Puhelimeen tullut viesti nopeuttaa tiedonsaantia asukkaille sekä auttaa varautumaan jo ennalta tiedossa olevien katkosten varalta.


Vehkajärven vedenottamo

Laadukkaan käyttöveden ja vesihuollon kehitystyö edistyy Kuhmalahdella. Kuusisentiellä seisova Vehkajärven vedenottamo on nyt saatu käyttövalmiiksi. Kuhmalahden ja Vehkajärven vesihuollon kehittäminen siirtyi Kangasalan Vesi -liikelaitoksen vastuulle vuoden 2011 kuntaliitoksen myötä.


Yhteystiedot


Arkisto

Asiakaslehti 2022

Asiakaslehti 2021

Asiakaslehti 2020

Asiakaslehti 2019

Asiakaslehti 2018